- Serverar: 4 portioner
- Tid: 15 minuter
Skriv ut
Inlagd ingefära kan du hitta i butiker med utländskt sortiment. Värd att prova. 448 kalorier per portion
Instruktioner
- Skär ingefäran i fina bitar och skiva vitlöken. Fräs ingefära och vitlök i olja i en stekgryta.
- Skär äpple och lök i fina klyftor. Skär paprikan i strimlor och skiva vitkålen grovt. Tillsätt alla grönsaker till stekgrytan. Rör ner currypastan och låt den fräsa med i någon minut. Häll i kokosmjölken och låt alltsammans koka i 2-3 min.
- Rulla ihop fisken med skinnsidan inåt till små rullar. Lägg fisken ovanpå grönsakerna och låt dem sjuda under lock i ca 5 min. Servera med kokta nudlar.
Publicerat den
2 oktober 2008
Liknande recept
Skriv kommentar