Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thailänsk ingefärsspätta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Inlagd ingefära kan du hitta i butiker med utländskt sortiment. Värd att prova. 448 kalorier per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär ingefäran i fina bitar och skiva vitlöken. Fräs ingefära och vitlök i olja i en stekgryta.
  2. Skär äpple och lök i fina klyftor. Skär paprikan i strimlor och skiva vitkålen grovt. Tillsätt alla grönsaker till stekgrytan. Rör ner currypastan och låt den fräsa med i någon minut. Häll i kokosmjölken och låt alltsammans koka i 2-3 min.
  3. Rulla ihop fisken med skinnsidan inåt till små rullar. Lägg fisken ovanpå grönsakerna och låt dem sjuda under lock i ca 5 min. Servera med kokta nudlar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.