Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thailänska vårrullar (Po Pia Thot)

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 25 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Gott och bra att ha i frysen. Enkelt att tina upp

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg glasnudlarna i blöt och klipp dem sedan i mindre bitar när de mjuknat. Strimla vitkålen fint och riv moroten. blanda alla ingredienser till fyllningen och stek den i matolja. Rör om ordentligt under stekningen. Låt svalna. Lägg ca 1msk fyllning på varje vårrulleplatta. Vik in ändarna. Rulla ihop och "klistra" ihop med mjöl+vatten blandningen. Fritera vårrullarna i olja med neutral smak på hög värme tills de har fått en gyllengul färg. Servera med Chilisås och ris.
  2. Skall du frysa in rullarna friterar du bara lite. När du tinar upp dom så friterar du dom igen.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Varg218 17 oktober 2010

    Utesluta vitkål om man vill ha vegetariska??

  • Varg218 17 oktober 2010

    ;)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.