- Serverar: 6 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Föll för denna rätten i Thailand så mycket att jag lärde mig laga den!
Härligt god blandning av många olika smaker och en klar favorit hos oss på en fredagskväll!
Instruktioner
- Skär lökarna i klyftor och finhacka chili och vitlök. Hetta upp oljan i en stekpanna på medelvärme. Fräs lökblandningen i några minuter.
- Skär kycklingen i bitar. Ansa paprikorna och skör i bitar. Ta upp lökblandningen ur stekpannan och lägg åt sidan så länge. Höj värmen och stek kycklingbitarna tills de fått fin färg. Tillsätt paprikan, sänk värmen och stek ytterligare några minuter.
- Tillsätt lökblandningen och rör om. Häll i fisksås och ostronsås, blanda väl.
- Blanda i ananas och cashewnötter precis innan servering.
- Rätten går bra att serveras med ris eller nudlar.
- Vid eventuella rester, tänk på att nötterna mjuknar.
Publicerat den
25 november 2011
Liknande recept
Skriv kommentar