Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thaisoppa med variationer

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Tycker ni som jag att Keldas Thaisoppa är en praktisk genväg när man är sugen på lite thaismak men har ont om tid - då kanske dessa tips på olika tillägg som piffar upp soppan och gör den mer matig kan vara användbara.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm oljan i en kastrull. Tillsätt skivade champinjoner, grovt strimlade sockerärter, strimlad lök och finstrimlad chili. Låt fräsa ett par minuter utan att grönsakerna blir mjuka. Häll i soppan och värm upp. Lägg sist i kräftstjärtarna som bara ska bli varma, och pressa i lime. Toppa med hackade färska örter.
  2. Njut med sprödvärmd baguette eller annat gott bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.