Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thaisoppegryta med röd curry

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Utgått från ett recept från ICA

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela morötterna och skär i så fina bitar du önskar. Jag delade på längden, sen skar jag i slantar. Purjon skars fint. Fräste purjo, morot och röd currypaste i oljan i en större kastrull. I med resten, utom snaps och nudlar. Låt koka minst tio min, smaka av.
  2. När du vet att det är dags att käka om ett litet tag, i med sugar snapsen o nudlarna. Rör om, tillsätt ev mer vätska om du tycker det behövs.
  3. Ser vera rykande hett, gärna med extra curry och kanske en klick gräddfil/yoghurt till om man vill mildra hettan lite.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.