Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thaiwok - Kyckling panengcurry med cocosmjölk och grönsaker

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Finns det något godare än Thaimat? Självklart är det väldigt svårt att få det precis som det smakar på en grym thairestaurang men du kan få till det riktigt gott iaf! Kolla gärna in min blogg för fler recept: metrobloggen.se/komigangmednatacha

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att strimla kycklingen i bitar. Stek sedan kycklingen i olivolja tillsammans med vitlöken i en wokpanna. Det gäller att steka på hög värme och se då till så att du inte bränner den.
  2. När kycklingen får en fin klar färg tillsätter du oystersås, maggisoya och vanlig soya, Sedan lägger du i löken, purjolöken, paprikan samt broccolin och låter det steka i ca 10-15 minter (de ska fortfarande vara lite knapriga).
  3. Tillsätt tillsist kokosmjölken samt panengcurrypastan. Sedan är det bara att servera och glöm inte att njuta! (Du kan självklart servera detta med ris.)

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Hermit 26 januari 2013

    Vart tog kycklingen vägen i ingredienslistan - mängd?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.