Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thebrödskakor

 
  • Serverar: 60 portioner
Skriv ut

De är mjölkfria.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv mandelmassan på rivjärnets grövsta sida.Tillsätt äggvitan och rör till en jämn smet. Färga med karamellfärg. Tänk på att färgen bleknar något i ugnen.
  2. Spritsa ut eller rulla smeten till små runda kakor och lägg på bakplåtspapper. Stick ner ev dekoration.(hasselnötter eller cocktailbär till dekoration)
  3. Grädda kakorna i 200 grader ca 8-10 minuter. Kakorna ska få lite färg, vara spröda på ytan, men fortfarande mjuka inuti. Förvaras i burk med tättslutande lock.
  4. Kakorna går också bra att frysa.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.