Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

kycklingkalops med rotfrukter

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Taget ur tidningen land passar för diabetiker och för alla som vill leva sunt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingköttet i mindre bitar. Skala morötterna och skiva dom tunnt. Skölj och strimla purjolöken. Bryn kycklingen i oljan i en stekpanna. Ställ åt sidan. Koka upp vatten, fond, soja, lagerblad och kryddpeppar i en låg vid panna. Lägg i morötterna, låt sjuda en stund. Ta sen i purjon och kycklingen och låt sjuda 10 minuter. Rör ut potatismjölet i lite vatten. Tillsätt redningen i en fin stråle. Ge grytan ett uppkok och smaka av med salt och peppar.
  2. Till servering: Nykokta rödbetor och andra rotfrukter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.