Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tigerkaka i långpanna

 
  • Serverar: 20-25 portioner
Skriv ut

Superenkelt och supersmaskigt! Klart i en handvändning!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör matfett och socker vitt och poröst, tillsätt sedan ett ägg i taget.
  2. Sikta ned vetemjöl och bakpuler. Tillsätt kaffegrädden och rör varsamt smeten slät.
  3. Smaksätt 2/3 av smeten med apelsinskal och vaniljsocker och den sista tredjedelen med kakao.
  4. Bred ut den ljusa smeten i en liten, bakpappersklädd långpanna (ca 20x30 cm) och spritsa sedan ned kakaosmeten lite här och där.
  5. Grädda i nedre delen av ugnen på 200 grader och i 20-25 min. Skär upp när kakan kallnat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.