Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cake Pops

(1 kommentar)  
Cake Pops Cake Pops
  • Serverar: 14 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Det senaste inom baktrenden. Ett litet annorlunda sätt att göra kakor. En kul kaka att ha till kaffet eller barnkalaset. :o)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kör kakorna i mixern till smulor. Blanda i Philadelphiaost och florsocker (lättast är det med händerna). Rulla till bollar och lägg in i frysen i ca 30 minuter. Smält chokladen i micro eller över vattenbad. Trä på en ½ grillpinne på varje boll (ett tips är att ta ut en i taget från frysen). Doppa i chokladen och sen i strösslet. Låt stelna i kylskåp.
  2. Ett litet tips: Om man har mörka kakor är det fint med vit choklad på. Eller om man har ljusa kakor så använd mörkchoklad. Så blir det en överraskning när man biter i den. :o)
  3. Ett ännu mindre tips: Om man vill, kan man byta ut philadelphiaosten med nutella, så får man en annan smak. :)
  4. Ett pyttelitet tips: Man kan även använda mjuka kakor (typ sockerkaka, tigerkaka, mjuk pepparkaka).

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • _chokladbiten_ 23 april 2011

    En annan variant... Lite mer för vuxna. :o)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.