Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tikkamarinerade tonfiskspett med gurk- och kokossallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Allra godast blir det förstås med färsk hyvlad kokosnöt. Till nöds kan den ersättas med ca 150 g kokosflingor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda marinaden och lägg i fisk, paprika och lök. Marinera i 20 minuter.
  2. Blanda samman alla ingredienser till salladen.
  3. Trä upp fisken och grönsakerna på spett och grilla så att de får fin färg runt om. Fisken ska inte vara genomgrillad utan ha en kärna.
  4. Servera spetten med salladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.