Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kallrökt lax och gubbröra

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God och matig förrätt eller vickning eller.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär laxen och gurkan i små bitar. Skala potatisen och skär den i små bitar.
  2. Skala och hacka äggen. Finhacka gräslöken.
  3. Blanda lax, gurka, potatis, ägg, gräslök och creme fraiche i en skål. Smaka av med salt och vitpeppar.
  4. Servera gubbröran i portionsglas. Garnera med rödlök och rom.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.