Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Timjansrostad klyftpotatis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Potatisklyftorna blir knapriga och kryddiga och doftar ljuvligt av vitlök och timjan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugnsvärme 225 grader.
  2. Skala och skär potatisen i klyftor. Lägg dem i en långpanna med bakpapper. Ringla över oljan. Blanda ströbröd, socker, timjan och vitlök. Vänd ner det i potatisen.
  3. Stek potatisen mitt i ugnen 20-30 minuter. Vänd runt någon gång under stekningen. Känn efter med sticka att potatisen är mjuk. Strö över flingsalt vid servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.