- Serverar: 6 portioner
- Tid: 2 timmar
Skriv ut
En efterrätt som är kallorisnål men smakar som originalet
Fått detta av en kock i Spanien
Ät och njut.
Räcker till 6 personer (minst)
Instruktioner
- Separera äggvitorna från gulorna
var noga så att allt kommer rätt
En skål åt vardera äggvita/gula
Vispa äggvitorna så att dom hårdnar
Vispa socker och äggula hårt(gärna elvisp)
Vänd ner osten försiktigt
Vänd ner äggvitan försiktigt
- Beredning
Använd efterrättskålar som rymmer ca 2 dl
Lägg 1 msk av smeten i botten
Lägg sedan kexet över smeten Fyll med lite kaffe och likör
Före servering sikta kakao och garnera med en citronmeliss/ hallon
Ät och njut av denna lätt efterrätt.
Publicerat den
15 april 2013
Liknande recept
Skriv kommentar