Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tiramisu med färska hallon

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Lite magrare variant då det används lätt vaniljyoghurt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ihop ricotta, yoghurt, strösocker och vanilj med en elvisp två-tre minuter till en jämn och slät smet.
  2. Lägg hälften av kexen tätt ihop på botten av en tvålitersform.
  3. Pensla kexen med hälften av kaffet. Bred över hälften av ricottasmeten och sikta över hälften av kakaon. Upprepa på samma sätt utan att använda resten av kakaon.
  4. Kyl cirka tre timmar tills väl kyld och fast. Strö över resten av kakaon precis före servering och lägg på de färska hallonen i ett jämnt lager och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.