Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tjocka revben i ugn med sås

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Köpte hem storpack revben och tur var väl det, blev inte mycket kvar.

Ingredienser

Instruktioner

Skär revbenen i mindre bitar och lägg i en djup ugnsplåt. Smält margarinet och ha i soja och alla kryddor utom timjan. Pensla revbenen med det och strö över timjanet, sätt in i 175 grader varm ugn och låt stå 30 minuter. Ta ur revbenen , vänd dem och pensla på mer och strö över timjan. Sätt in ytterligare 1 timme. Klart för att göra såsen. Ta skyn och ha ner den i en kastrull. Vispa ihop mjöl och vatten och slå ner det i den kokande skyn. När det kokat upp till bra konsistens tillsätter du gelén, grädden och svampen. Låt puttra ett tag, späd om det behövs. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.