X

Tjocka revben hela recept

Laddar...
Din sökning gav 12 träffar
Grillade revbensspjäll med honung..

Genom att koka spjällen dagen innan så blir de extra möra och går fort att grilla. Om du vill ha extra röksmak tillsätt rökt paprika, rökt chili eller några droppar hickory liquid smoke i kokvattnet.


Rimmade revben

Så länge jag kan minnas har min mamma rimmat revben till julbordet. Jag har tagit steget vidare och rimmar nu revben ett par gånger per år. Stekfläsk i all ära, men det här är något så ofantligt got..

Leilas godaste revbensspjäll

Revbenspjäll som är saftiga, smakrika och alldeles underbart goda på julbordet. Revbensspjällen kokas först mjälla och sedan glaseras de i ugnen. Att förkoka revbensspjäll innan du penslar med glaz..Revbensspjällsgryta i ugnen
Revbensspjällsgryta i ugnen

Ett lite annorlunda sätt att laga mat på, det kanske även fungerar med lergryta men jag har en underbar gjutjärnsgryta med lock. Det kanske bör påpekas att 2 teskedar sambal oelek gör det hela ganska..

Skrivet av jan-gunnar-j
för över 2 månader sedan
Läs recept
Sticky spareribs med home fries och tomat- & ananassalsa
Sticky spareribs med home fries o..

Mycket mumsigt! Lättgrillade revben som är förkokta och därför snabbgrillade i ugn eller i utegrill. De ser läckra ut och är otroligt goda. Tiden kan variera beroende på ugn. Har man en ugn utan va..


Schweizerkyckling
Schweizerkyckling

Den här rätten har inspirerats av den klassiska schweizerschnitzeln. Ett extra tillägg är den franska senapen, som verkligen ger rätten både sting och lyft. Viktigt är också att satsa på en god schwei..

Grillad fläskkarré med ben, slungad färskpotatis och bbq-sås
Grillad fläskkarré med ben, slung..

Går utmärkt att förbereda. Tjocka bitar fläskkarré med ben köper du bäst i manuell köttdisk där de kan såga itu benen från ett stort helt stycke. Tjocka revbensspjäll som är sågade så att de går att s..