X

Tjocka revben i ugn recept

Laddar...
Din sökning gav 53 träffar
Chilirevben

Visst är det gott med lamm...god marinad kryddar tjockt revbensspjäll som steks i ugn. Sweet chilisås och soja ger lite asiatisk smak.
Revbensspjäll, de bästa

Skall marinera i 5-6 timmar, eller gör dagen innan. Ett gammalt och ofta använt recept som räcker för 4-6 personer. Är ett i raden av mina bästa recept.Rimmade revben

Så länge jag kan minnas har min mamma rimmat revben till julbordet. Jag har tagit steget vidare och rimmar nu revben ett par gånger per år. Stekfläsk i all ära, men det här är något så ofantligt got..

Klassiska Söndags Stek

Detta är ett recept jag är uppvuxen med, varje söndag var det stek som gällde. En klassiker som ofta bli bortglömd.BBQ Ribs American Style (grundrec..

Med BBQ menar amerikanarna det vi skulle kalla varmrökning. BBQ är det absolut bästa sättet att tillaga revben på, tjocka eller tunna (enligt mig). Här är ett grundrecept och några tips för den som vi..


Fina fläskkarrén

Vi har alltid frysen full med kött, särskilt fläsk som är allas favorit. Det här är mitt favoritsätt att tillaga en hel fläskkarré, jag gör i stort sett likadant med tjocka revben. Jag kan inte ange n..


Friterade spjäll med sötsur sås

De här spjällen ska friteras, och det kan du göra i en stor gryta. Du kan även krydda spjällen enligt receptet och steka dem i 225° ugn och servera såsen till. Traditionellt äts den här rätten som för..