Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfri tjockpannkaka

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

För att mjölmixen inte skall lägga sig i botten i formen är beredningen något annorlunda

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en långpanna
  2. Gör först i ordning de tre översta ingredienserna och rör ut, tillsätt sedan resten av mjölken, ägg salt och socker
  3. Vill man att smeten skall bli ännu luftigare kan äggvitor och gulor delas och vitorna vispas till hårt skum
  4. Grädda mitt i ugn i 225 värme

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.