Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tjädergryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett bra sätt att tillaga gamla tuppar som är sega.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär tjädern i grytbitar och bryn dem i smör. Späd med vatten och buljongtärning eller buljong som man kokat av från skråvet . Lägg i morötter tills de mjuknat, lägg sedan ner alla grönsaker och grädden. Red av om man vill ha en lite såsigare konsistens. Serveras med ris, grönsallad och en god gelé till.
  2. 6,5 V V Points/portion

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.