Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Toast med ädelost och päron

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Saftiga päronklyftor, smakrik ädelost och rostadepekanötter på rostat bröd ger en oväntat rik smakupplevelse.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela päronen i klyftor och ta bort kärnhuset och stjälk. Pressa lite citronsaft över päronen för att förhindra att de missfärgas. Skär osten i 8 tunna skivor, gärna triangelformade.
  2. Rosta försiktigt nötkärnorna i en torr stekpanna över medelvärme, var uppmärksamm så att de inte blir brända. Hacka dem därefter grovt. Rosta brödet på båda sidor, i torr panna, ugnsgrill eller brödrost.
  3. Bred mango chutney på brödskivorna, lägg sedan på vattenkrasse och ruccola. Arrangera ost och päron vackert på brödet och strö nötterna över. Mal peppar över efter smak. Servera genast, med halverade körsbärstomater till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.