Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

TOAST MED ROSTBIFF

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Rostbiffsmörgås till förrätten

Ingredienser

Instruktioner

Kärna ur och skär äpplet i tärningar. Skala och skiva löken. Blanda cottage cheese och den skalade löken lök. Smaka av och salt och peppra efter behov. Lägg ett salladsblad på varje brödskiva. Fördela röran på bröden. Rulla rostbiffen och lägg ovanpå. Dekorerar med lite lök.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • michaelarehn 23 februari 2009

    Det här var verkligen kanon! En 5:a!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.