Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Toast skagen extra

(5 kommentarer)  
Toast skagen extra Toast skagen extra
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Jag gör alltid toast skagen efter detta recept. Fantastiskt goda!

Ingredienser

Instruktioner

Blanda majonnäs, gräddfil, grovt hackade räkor, dill och rödlök. Använd ett glas oc skär ut brödbitarna, eller kantskär dem. Stek dem gyllenbruna i lite smör. Fördela sedan "röran" på brödet, toppa med löjrom och garnera med dill och citron.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • mat-ilda 3 januari 2011

    Jättegott, mumsmums .Topp betyg från oss som åt detta till för rätt på nyårsafton 2010.Men vi hade ingen löjrom, var gott ändå.Tack för receptet .

  • jennynyblom 3 januari 2011

    Vad roligt att de uppskattades :) Nä löjromen kan man skippa, ja använder den själv mest för syns skull :P

  • kig 14 januari 2011

    Mums. Blev väldigt uppskattat av våra gäster. Denna kommer att tillredas flera gånger.

  • fantaevve 13 augusti 2012

    jättegott

  • Frostflinga 30 december 2013

    Den här förrätten är riktigt god. Alla som fått den berömmer den väldigt mycket! Ett tips för er som inte provat.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.