Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tobbes tunnbrödrulle med makrill

 
  • Serverar: 15 portioner
Skriv ut

Perfekt sommarmat, lätt att göra i förväg och ta med på picknicken ...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa och hacka löken fint. Rensa paprikan och hacka den fint. Ta av skinnet från makrillfiléerna och skär dem i små bitar.
  2. Blanda makrill, lök, paprika och crème fraiche i en skål. Lägg en sträng av röran vid änden av tunnbröden. Lägg några tunna skivor gurka och tomat över. Rulla ihop tunnbröden med fyllningen längst in och låt ligga svalt en stund före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.