Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tobleronecheesecake

 
Skriv ut

Underbar efterrätt med hallon. Perfekt avslutning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krossa kexen i matberedaren och blanda i smält smör. Tryck ut blandningen i en form med löstagbar kant, 24 cm i diameter.
  2. Grädda i 175º, 8 minuter och låt svalna. Vispa ihop kesella, philadelphiaost och socker till en smet. Rör i äggen ett i taget. Smält chokladen över ett vattenbad och blanda ner i smeten.
  3. Häll smeten i formen och grädda i 125º, 40 minuter. Låt den kallna och stå i kyl ca 5 timmar före servering. Strö över hyvlad Toblerone och sätt hallon längs med kanten.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.