Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tobleronemousse

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

=)

Ingredienser

Instruktioner

Smält 200 g av chokladen över vattenbad tillsammans med honungen. Låt svalna. Under tiden vispar du grädde fluffig. Ta fram en annan skål och vispa de 2 äggen fluffiga. Lite i taget så rör du ihop chokladen med äggen, rör hela tiden så att du blandar om till en chokladsmet. Nu så tar du lite grädde i taget och vänder ner, vänd så lite som möjligt men ändå så det blandar sig. Finhacka ner 50 g Toblerone i moussen och blanda ihop. Häll upp i fina portionsskålar och låt det stå kallt i kylskåpet i minst 2 timmar. Servera den fluffiga moussen med färska hallon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.