Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tobleroneparfait med hallonsås

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Med vaniljvisp kan man göra många olika enkla och goda efterrätter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa vaniljsåsen tills den tjocknar.
  2. Hacka tobleronen i grova bitar och blanda ner bitarna i vispet.
  3. Fördela i portionsformar och ställ i frysen i 2-3 timmar.
  4. Tina hallonen och kör dem i en mixer med florsocker. Späd med vattnet. Passera såsen genom en trådsil.
  5. Doppa formarna hastigt i varmt vatten och stjälp upp på assietter och servera med hallonsåsen.
  6. Tips: Som portionsformar kan man använda mindre urdiskade yoghurtförpackningar.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Gourmet-Ia 30 juli 2008

    Påminner om min. Då jag även gillar hallon, så måste ju denna vara precis lika god. Mums, eller hur?

  • AmandaIdenNordin 1 juni 2009

    Super god och enkel att göra.

  • MatGladTjejHej 19 februari 2011

    Mycket god, "går hem" hos barn!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.