Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tofuwok hoisin

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Trolla fram snabbt ihop en smakrik, vegetarisk wok och middagen är färdig!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka äggnudlarna enligt anvisning på förpackningen.
  2. Hacka chilin. Skär tofun i tärningar och vänd runt dem i hoisinsås och chili. Låt marinera i minst 15 minuter.
  3. Strimla rödlök och purjolök och dela blomkålen i små buketter. Fräs lök och blomkål i olja i en het panna eller wok några minuter. Lägg i haricots verts och stek ytterligare någon minut.
  4. Tillsätt de marinerade tofutärningarna och jordnötterna och vänd försiktigt runt då och då tills allt är genomvarmt. Strö över korianderblad och servera med äggnudlar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.