Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld köttfärslimpa med mozarella & tomat Fylld köttfärslimpa med mozarella & tomat
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Mycket god och uppskattad köttfärslimpa som jag improviserade till!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda köttfärsen, ägget, ströbröd och kryddorna i en bunke. Hacka den gula löken och blanda samman med köttfärssmeten.
  2. Platta ut köttfärssmeten på ett bakplåtspapper. (Inte för tunt!)
  3. Hacka tomaterna och sprid ut över den tillplattade köttfärsen, tillsätt därefter mozzarella efter smak och smula på oregano.
  4. Rulla därefter ihop allt försiktigt och täpp igen ändarna. Lägg den hoprullade limpan i en form och lägg bacon över den. Ställ sedan in den i ugnen i 45 minuter.
  5. Servera med kokt potatis.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Nallepuh13 15 december 2009

    Jättegott! kommer att göra den rätten många gånger. Tack Gnagerskan för receptet.

  • Sixx69 1 januari 2010

    Kalasgod! Serverade den med stekt potatis och Jensens pepparsås.Kommer att bli en återkommande rätt hemma hos oss.

  • Garposkennel 2 december 2013

    Mycket gott ,maken satt bara och ummmade och njöt. Helt klar en femma

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.