Dela kycklingen, på längden ( inte riktigt helt igenom), salta och peppra lite grand.
Lägg en skiva parmesanost på varje filé, en msk pesto och två soltorkade tomater. Linda två skivor bacon runt varje filé, (ibland får man fästa dem med en tandpetare).
Bryn kycklingen i het panna på båda sidor (inget fett), lägg dem i en ugnssäker form t.ex en glasform.
Skär äpplen och lök i klyftor och bryn lite grand på medelvärme, lägg dem tillsammans med kycklingen i formen.
Mät upp ca 3 dl vatten i stekpannan, smula ner en hönsbuljong. Låt det koka upp och vispa tills buljongen är helt löst, häll över kycklingen och ställ in formen i mitten av ugnen i 15 minuter. Ta ut formen, häll på matlagningsgrädden och ställ in i ugnen igen i 10 minuter. När det är klart kan man möjligtvis skära kycklingen på hälften.
Servera med jasmin ris och en sallad.
Du, sorry glömde betyget. Bättre sent än i morgon ha ha. Den var supersmarrig, fem fina feta poäng, tack tack.
Det var riktigt gott.