Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm gazpacho

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Gazpacho är en av mina favoritsoppor. Var länge sedan jag gjorde denna, men i denna nytänkande klädnad ska jag absolut på den igen. Så gott!!

Ingredienser

Instruktioner

Fräs löken med paprikan, gurkan, vitlöken och tomaterna i oljan, utan att ingredienserna får färg. Tillsätt tomatjuice, vatten och buljongtärning. Koka ihop 2-3 minuter. Tillsätt vinäger och låt sjuda i ca 10 minuter, smaksätt med salt och peppar. Tillsätt basilikan vid servering och slå upp soppan i skålar. Strö över osten och servera direkt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.