Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomat- och ingefärskyckling

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Istället för att lägga kycklingen i marinad, så hälls denna röra över kycklingen och steks i ugnen.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda samman chilisås, ingefära, vitlök och vinäger. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och fördela röran över. Ställ in i 200 grader i ca 20 minuter. Strö över sesamfröna och servera med ris, nudlar eller kokt potatis. En klick syrlig matyoghurt är gott till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • evaullabritt 16 december 2012

    Lättlagat och gott. Tack för receptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.