Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomat- och köttfärspaj med stark Tacosås

 
  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

En litet annorlunda paj, inte så kaloririk som vanlig Tacopaj men minst lika god.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Gör iordning degen och platta ned den med mjölad hand i en rund smord pajform. Ställ formen kallt en stund medan du gör fyllningen. Värm rapsoljan i en stekpanna och fräs köttfärsen så att den blir grynig, rör gärna om med en trägaffel. Tillsätt tacosåsen och låt allt puttra ihop någon minut. Ta åt sidan och låt svalna.Såsen ( använde ICAs) är så salt så något mer salt behövs inte. Fyll pajdegen med den avsvalnade fyllningen. Skiva tomaterna och rada dem över hela ytan. Strö över den rivna osten, som skall täcka tomaterna. Grädda nu i 20-25 minuter i mitten av ugnen. Akta så inte osten bränns.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.