Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomat- och löksoppa

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

En varm och god soppa som reds med potatis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala potatisen och skär den i småbitar. Fräs potatis med löken i olja i en kastrull.
  2. Tillsätt fond, vatten och tomatpuré och låt soppan sjuda 10 minuter tills potatisen är mjuk. Mixa soppan med en stavmixer och smaka av med salt och peppar.
  3. Servera med creme fraiche.
  4. Ca 435 kcal per person för soppa och bröd, varav 11 g fett.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.