Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomat- och mozzarellafyllda kycklingfiléer

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mozzarella light är ett alternativ till de som tänker på den smala linjen. 440 kalorier per portion 10 g fett 41 g protein 46 g kolhydrater

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
  3. Skär en ficka i varje kycklingfilé med en vass kniv. Krydda filéerna med grillkrydda och salt. Lägg dem i en liten ugnssäker form.
  4. Skär mozzarella i 8 tunna skivor, skiva tomaterna. Fördela mozzarella, tomater och ca 1 dl av spenaten i fickorna. Ringla olivoljan över filéerna. Sätt formen mitt i ugnen och låt stå ca 20 minuter tills kycklingen är klar, vid 70 grader innertemperatur.
  5. Fördela resten av spenaten på tallrikar. Lägg upp kycklingfiléerna på spenatbädden. Servera med riset.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.