Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomat, mozzarella och spenatfyllda kycklingfiléer

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Detta är riktig festmat. Fäst gärna ihop de fyllda filéerna med en tandpetare så de håller ihop bättre.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Skär en ficka i varje filé med en vass kniv. Krydda med salt och grillkrydda. Lägg dem i en ugnsäker form.
  2. Skär mozzarellan i 8 tunna skivor. Skiva tomaterna. Fördela mozzarella, tomater och ca 1 dl av spenaten i fickorna. Fäst ev. med tandpetare. Ringla över olivolja.
  3. Sätt formen mitt i ugnen och låt stå ca 20 min eller tills kycklingen är klar, vid 70 graders innertemperatur.
  4. Fördela resten av spenaten på ett fat, lägg kycklingen på spenatbädden och servera med klyftpotatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.