Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomat och köttfärspaj

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En jättegod matpaj.

Ingredienser

Instruktioner

Pajskal: Hacka ihop degen i en matberedare och låt vila ca 15 min. Tryck ut pajskalet i en smord pajform och grädda ca 10 min i 200 grader varm ugn. Fyllning: Bryn lök, vitlök och köttfärs. Tillsätt zuccini, salt, svartpeppar, ev lite chili flakes (om du gillar starkt), creme fraiche och låt koka ihop i 5 min. Smak av. Vispa äggen och blanda med köttfärsblandningen. Häll allt i pajskalet och lägg på skivade tomater, smat toppa med osten. Grädda i ca 30 min i nedre delen av ugnen på 200 grader..

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • camillaf14 20 juni 2008

    En god paj som hela familjen tyckte om. Dessutom ett tacksamt recept som går att förändra efter tycke och smak. Jag kommer garanterat göra denna fler gånger. Hälsningar Camilla

  • Kicki8 21 juli 2008

    Jättegod paj.Hade inte chiliflakes så jag tog en dutt chilisås.Tog mera ost så det täckte tomaterna.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.