Supergod paj som gjort succé om och om igen....
Har ändrat stavningen.
Instruktioner
- Blanda igredienserna till pajdegen och ställ kallt 1 timme. Kavla ut det i en pajforn och förgrädda i 10 minuter.
- Lägg mozarellaskivorna i botten av det gräddade pajskalet.
Finhacka el strimla tomaterna och blanda med de övriga ingridienserna. Fördela detta sen i pajskalet.
Blanda ihop äggstanningen och häll detta över.
- Grädda i 30 minuter på 200 grader.
- Severa med en sallad av ruccola, halverade körsbärstomater som toppas med rostade salladsmixfrön.
Väldigt gott med nybakat foccaciabröd till och/eller grissini.
Publicerat den
11 januari 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Den här pajen var sagolikt god!! Jag och min sambo gillade den mer och mer för varje tugga.
Kul att ni tyckte om receptet. Är en klar favorit i vårt hem vid buffébord eller bara som lite god middag på fredagskvällen.
Gjorde denna paj till ett 60-års kalas och den blev väldigt uppskattad. Tack för ett superrecept! Jag kommer att göra denna paj flera gånger.
En helt fantastisk paj, passar på att tillaga den så fort möjlighet finns med "nya" gäster.
Jättegod paj! Jag hade den på en buffé och allt gick åt!
Jättegod! En ny favorit och en självklar femma!
Jättegott !! var omdömet från alla som smakade pajen på vårt knytkalas ikväll! Fullpott och ett recept som kommer att användas flitigt framöver! Tack! (Som norrlänning använde jag givetvis Västerbottensost, passade perfekt!)
PERFEKT! Du räddade min dag :D:D:D:D nu vet jg precis vad jag ska bjuda kompisarna på ;)
Gjorde en liten egen variant av denna paj, mycket god! Kommer göras igen. Fast jag kan rekommendera att inte värma upp den, utan äta den nygräddad, den är bäst då.