Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomat och mozzarellapasta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Frossa i cocktailtomaterna

Ingredienser

Instruktioner

Koka pastan enligt anvisning på förpackning, låt rinna av i ett durkslag. Dela tomaterna och mozzarellan. Vispa olja, vinäger, vatten, salt, peppar, vitlök och chiliflingor i en stor skål. Blanda ner tomaterna och basilikan. Låt marinera i ca 15 minuter. Blanda pastan med tomaterna och vänd ner mozzarellan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.