Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomatbräserad fylld falukorv

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Falukorv eller annan korv uppträder i många former i vårt vardagshushåll. Den här kan man också bjuda gäster på.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dra skinnet av korven och skär den nästan rakt igenom i ca 1 1/2 cm tjocka skivor. Lägg korven i rund, smord, ugnssäker form. Bred mjukost växelvis med senap mellan skivorna. Häll över tomatjuice och krydda ev. Låt rätten koka under lock i 225° ca 25 minuter.
  2. Servera gärna med bakad potatis eller potatismos. Rårivna morötter med nypressad apelsin- eller citronsaft är ett gott tillbehör.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.