Min son ägde en italiensk restaurang som hette Galileo på Island. Medan gästerna väntade på maten sattes denna dipp fram ihop med nybakat bröd (trevligt tycker jag). Han berättade att denna sås använde de också utspädd till pastan, pizzan och allt där tomat ingick. Mina barnbarn vill ibland ha den som pålägg.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
den e superb som pålägg på en färsk ciabata
Detta var supergott! Perfekt som sås/tillbehör till den Piccata jag gjorde ikväll, men torde vara minst lika perfekt som dipp till bröd eller annat småplock! Jag slängde i lite chili för att få en antydan av sting i den, men dippen är nog en smaksensation även utan. Detta kommer jag att göra igen! Ett stort tack Segerwitch!