Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomater provencale

(1 kommentar)  
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Så gott med tomater tillagade i ugn som tillbehör till maten. Dessa kan ätas både varma och kalla! :) Receptet är beräknat för en större buffé.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Dela tomaterna på mitten. Lägg dem på plåtar med bakplåtspapper.Krydda med salt och peppar.
  2. Skala och finhacka vitlöken. Strö vitlök och persilja på tomaterna. Ringla över smör-, och rapsolja.
  3. Baka tomaterna i mitten av ugnen 15-20 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • majamia 3 maj 2008

    gott tillbehör när vi grillade.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.