Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakade tomater med rosmarin och chili

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Ta vara på de goda tomaterna - i ugnen sköter de sig själva och blir extra söta. Krydda upp med rosmarin, chili och honung

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela tomaterna på hälften och lägg i en ugnsfast form.
  2. Bryt mozzarellan i bitar och blanda med tomaterna.
  3. Strimla chilin (kärna ur för mindre hetta) och strö över.
  4. Ringla över honung och olivolja. Salta, peppra och lägg på repad rosmarin.
  5. Gratinera i 200 grader i 10-15 min. Servera som tillbehör, gärna till italienska charkuterier och ett fruktigt vin.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.