Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spaghetti med ugnsrostade körsbärstomater

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Spaghetti con Pomodorini al forno. Ugnsrostade tomater får en ljuvlig sötma och lyfter denna pastarätt tillsammans med parmesanen och pinjenötterna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 125 grader. Blanda olivolja med vitlöksskivorna , honung, salt och örter. Vänd tomaterna i oljan. Lägg upp i en långpanna. Sätt in tomaterna i ugnen i 1½ timme.
  2. Koka upp 4 liter vatten och salta rikligt. Koka pastan enligt minutanvisningen på paketet. Häll av pastan och blanda ner den nykokta pastan i långpannan med de ugnsbakade tomaterna. Servera med parmesan, pinjenötter och olivolja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.