Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomatfylld spätta i vitlökssås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Här sätter soltorkade tomater fin smak på spättfiléerna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina fisken och lägg ut den på arbetsbordet. Hacka tomaterna och fördela dem över fisken. Rulla ihop och lägg dem med skarven neråt i smord eldfast form. Blanda samman grädden med pressad vitlök, basilika, salt och peppar. Häll blandningen över fisken.
  2. Skär tomaten i klyftor och stick tomatklyftorna mellan fiskrullarna. Strö över ströbröd och stek fisken mitt i ugnen ca 20 min i 225 grader.
  3. Bjud gärna nykokt pasta och sallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.