Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomatpasta med zucchini

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Medelhavsmums är det i denna rätt! Vill du göra rätten vegetarisk kan du utesluta pancettan, men lägga till lite rökt paprikapulver för att få den lite rökta smaken.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär zucchinin i bitar, finhacka vitlöken. Hetta upp olja i en stekpanna. Fräs pancettan, tillsätt zucchinibitarna och fräs i ca 4 minuter.
  2. Tillsätt vitlök och chiliflingor och fräs i ytterligare 1 minut. Strö över socker och häll över vinäger.
  3. Häll i tomaterna, höj värmen, salta och peppra och låt koka i 10 minuter. Koka undertiden pastan al dente, med tuggmotstånd kvar. Låt pastan rinna av.
  4. Rör ner pastan i såsen, strö över finhackad persilja och ringla över lite olivolja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.