Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med fläsk och chili i tomatsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Underbart gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär bort fettet på fläsket och skär sedan köttet i tärningar. Hacka persiljan fint.
  2. Hetta upp 1 msk olivolja i en stekpanna. Lägg i fläsket och fräs det gyllenbrunt i ca 2-3 minuter. Tillsätt tomaterna och 1 dl vatten. Låt småputtra ca 5 minuter medan du kokar pastan. Tillsätt resten av persiljan och ca 1 tsk sambal oelek. Tag lite i taget så att du får lagom starksås. Smaka också av med lite salt och peppar.
  3. Häll ner avrunnen pasta i såsen och blanda om innan servering. Strö över nyriven parmesanost.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • cittaprazama 24 juni 2009

    Tillsätt resten av persiljan? Hur och vart tillsätter man det som tydligen ska tillsättas innan? aaroon

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.