Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Korv- och böngryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gröna tipset: Uteslut korven och tillsätt ytterligare 1 burk bönor om du vill ha en vegorätt. För en magrare gryta kan korven bytas ut mot magrare sådan, tex chilikorv med 3% fett.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär korven i slantar. Skala och klyfta löken. Skala och skär morötterna i bitar.
  2. Koka korv, lök och morötter i de krossade tomaterna under lock 10-15 min.
  3. Häll på de vita bönorna med sås och låt alltsammans bli varmt.
  4. Servera korv- och böngrytan med bröd och strimlad sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • LindaPortos 24 november 2008

    Ja du vännen vad ska man säga om dig, men jag hopppas att du inte bjuderr på denna när jag kommer på besök...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.