Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Panpizza med salami och ost

(6 kommentarer)  
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Mycket god pizza att bjuda vännerna på. Servera en god kålsallad till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med degen, och rör ut jäst i varmt vatten. Tillsätt vetemjöl och grahamsmjöl, samt socker och salt. Häll i oljan och arbeta ihop till en deg. Låt degen vila och jäsa i cirka 15 minuter.
  2. Under tiden kan du förbereda fyllningen: Finstrimla salami, lök och riv osten. Blanda tomatsalsa med kethcup och oregano. Salta lätt, och krydda med lite svartpeppar.
  3. Lägg degen i en stor ugnssäker stekpanna och platta till degen.
  4. Fyll pizzan: Börja med att breda på den blandade tomatsåsen. Lägg sedan på salamin, löken och eventuellt annan fyllning. Klicka till några klickar av fet gräddfil, och avsluta med riven ost

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • Monika46 31 oktober 2008

    Hej Stigolle! Åt denna pizza till lunch idag och jag får säga att den får 5 poäng, för den var den godaste pizza jag någonsin ätit. Kommer att göra den imorgon igen och bjuda mina vänner på, tack för dett goda recept. Jag älskar svamp i pizza, så jag la på lite champinjoner också och det var pricken över i et, om man nu gillar svamp förstår.

  • freja71 9 december 2008

    Pizzan är SUPERGOD. Tyvärr hittade jag ingen ugnstemperatur i receptet. Jag satte den på 250 och det verkade funka bra. Kommer att göra detta recept många gånger.

  • freja71 9 december 2008

    Pizzan är SUPERGOD. Tyvärr hittade jag ingen ugnstemperatur i receptet. Jag satte den på 250 och det verkade funka bra. Kommer att göra detta recept många gånger.

  • freja71 9 december 2008

    Pizzan är SUPERGOD. Tyvärr hittade jag ingen ugnstemperatur i receptet. Jag satte den på 250 och det verkade funka bra. Kommer att göra detta recept många gånger.

  • freja71 9 december 2008

    Hoppsan. Råkade trycka lite för många gånger på "skicka-knappen" Hoppas Moderatorn rättar till det. Ann

  • jimboz 12 december 2009

    Sorry men min smakade deg så det gick inte att äta..Den bör kanske stå på lägre värme och längre tid..250 grader kan det inte vara för då blir den bränd och degig. Nån annan kan ju testa med 225 grader 15-20 min..

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.