Tomatsås pizza basilika recept

Laddar...
Din sökning gav 65 träffar
Tomatsås till pizza

Smakar ungefär som på pizzerian. Baserad på campino pizzasås, som finns i butikens storkökshylla. Viktigast av allt för att lyckas med tomatsåsen är att aldrig någonsin koka den! Den blir kokt på pizz..

Pizzamacka

Vid stor hungersnöd är detta snabbt, enkelt och gott...gott och populärt på barnkalaset...


Pizza Margherita

Det här är ett smula annorlunda recept på napoletanska Pizza Margherita. De mogna tomaterna bakas smakrika i ugnen och ersätter tomatsåsen utan problem.

Ulrikas grymma tomatsås

Urgrym tomatsås som sticker ut lite från mängden. Har nog lagat denna i över 5 år. Passar till allt, pizza, pasta, som grund till soppa och köttfärssås osv. Beroende på vad du ska laga, variera med pa..


Pizzabullar

Tycker att det är bra och fixa pizzabullarna snabbt om man blir sugen på något eller får besök. Alla tycker om dem och så blir man mätt också.
Tomatsås grundrecept

Denna sås är en utmärkt grund både som den är, till pizza, att blanda i köttfärsåsen eller andra rätter där en tomat sås hör hemma


Tomatsås

Av en överbliven slatt rödvin och färska tomater blir det en mycket god tomatsås, använbar både till pizza och köttfärssås. Den är hållbar flera dagar i kylen och går även bra att frysa.


Marys goda tomatsås

Denna goda och enkla sås har jag fått av min granne Mary. Den passar till det mesta, både kött, fisk och grönsaker. Och som pizzasås. Såsen kan serveras varm eller kall (ljummen). Det är bara din f..


Snabba tomatsåsen

Fyllig och god tomatsås utan tidsödande kokning eller lökhackande. Passar otroligt bra till pizza, varma smörgåsar eller som bas i olika rätter. Färdig på 5 minuter och kan frysas!