Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsbiffar med halloumi och tomatsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett GI-recept som är lätt att göra och gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset.
  2. Häll olja i en kastrull och pressa i vitlöken. Fräs den lite och tillsätt sedan de krossade tomaterna. Låt det hela bli varmt och smaka av med fruktsocker, salt och peppar. Mixa såsen slät (ej nödvändigt men det blir lite extra) och låt den puttra vidare.
  3. Blanda färsen med finhackad scharlottenlök och smaka av med salt och peppar. Forma 8 små biffar och stek i olja. Skär halloumin i ca 1/2 cm tjocka skivor och stek dem i ganska mycket olja på hög värme. Det behövs inte lång stund på varje sida men se till att det blir en gyllenbrun yta - då blir det som godast!
  4. Servera med råris och en fräsch sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • martincarola 17 september 2008

    Mycket gott, uppskattad av hela familjen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.